Friday 13 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA ÇEŞİTLERİ

elektronik sigaraların marka ve modelleri farklıdır. marka çeşitliliği ürünün talep görmesi ile doğrudan alakalıdır. çok fazla çeşit elektronik sigara markasının olması insanların hızla elektronik sigara kullanmaları ile alakalıdır. bu konuda joyetech elektronik sigaraları sektörün lideridir. ar ge çalışmaları ve tasarımları ile öyle olduğunu kanıtlıyor. joyetech elektronik sigaraları incelediğinizde profesyonel bir mühendis ekibinin ve tasarım uzmanlarının elinden çıktığını görebilirsiniz.

 

Joyetech elektronik sigaralar ego, evic, cuboıd, elitar gibi sınıflara ayrılır. ego serisi başlangıç veya  sigara kullanımı çok olmayan kişiler için tasarlanmış all-in-one tipinde elektronik sigaradır. evic orta seviye elektronik sigara tipidir ve ego serisinden daha güçlü özellikleri vardır. ego serisinde içim ayarı yapılamazken evic, cuboıd gibi serilerde güç ayarı ile içim ayarlanabilir. evic serisinden vtwo en çok tercih edilen modellerdendir.

Bu kadar çeşit elektronik sigaranın olması farklı içim zevkleridir. eğer içim zevkinizi elektronik sigaradan yakalayamazsanız sigarayı bırakamazsınız. çünkü sigarayı bırakmak için fiziksel etkilerin dışında psikolojik etkileri de yok etmek gerekiyor. psikolojik olarak sigara her gün aynı davranışı tekrarladığınız için o hareketleri otomatik yapılması gereken davranıl olarak belleğe kazımış olduğundan yapılmadığı zaman insanı rahatsız ediyor. el alışkanlığı dediğimiz olayı çözmeden sigarayı bırakmanız zor ve bazen imkansız hale gelir. elektronik sigara ile düğmesine basıp içme davranışı ile sigara içme davranışı aynı olduğu için bu kısım tamam. ancak b u kısım tamam olmasına rağmen içimden aldığınız tat aynı değilse veya daha iyisi değilse beyin yine kabul etmez ve sigara içmesi gerektiği hissini verir. işte bu cihazların .çeşit ve ayarları ile size özel içim zevki ve tadı yakalayarak sigarayı bırakabilirsiniz.

 

Joyetech elektronik sigaraları her içim zevkine göre model üretmiş ve geliştirmektedir. siz de hemen bir joyetech elektronik sigara alarak sigarayı bırakıp yeni bir hayat başlayabilirsiniz.

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA ÇEŞİTLERİ Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/13/elektronik-sigara-cesitleri/

No comments:

Post a Comment