Wednesday 11 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA RAHATLIĞI

Elektronik sigara size konforlu bir yaşam şansı verir. Nasıl mı? Bu yazıda elektronik sigara yaşamınıza nasıl konforlu hale getirdiğini anlatacağız.

Elektronik sigara ile sigara içmek için yerinizden kalkmak zorunda değilsiniz.

Sigara içmek her ortamda mümkün olmuyor ve olmamalı. Çünkü etrafa verdiği zararlar; sağlık, koku ve havasızlık gibi durumlardır. Kendimizden başkasına bunu yapmamız onların temiz hava hakkını gasp edilmiş olur. Dolayısıyla kapalı ortamlarda sigara içmek istediğinizde yerinizden kalkıp başka bir yere geçmeniz gerekir. Bulunduğunuz ortamda çok önemli konuları bırakıp gitmeniz gerekir. Bunun gibi bir çok olay kaçırılabilir ve hayat konforun eksilmiştir. Elektronik sigara her ortamda içildiği için böyle bir konfor eksilmesi yaşanmaz. Çünkü elektronik sigara içtiğinizde ortama duman gibi zehirli gaz yumağı değil buhar verirsiniz. İçinde insan sağlığına tehlikeli hiçbir madde bulunmadığından içilen ortamın havasını kirletmez. Elektronik sigara ile keyif ve konforunuz yerine gelir.

Elektronik sigara ile kötü kokmayın.

Sigara içildikten sonra üzerinize sinen pis kokuyu hatırlarsınız. Keskin ve tiksinç bir kokudur aslında. Katlanmanız onun güzel bir koku olduğunu göstermez. Üstelik bu koku sadece size değil, çevrenizdeki herkesi rahatsız eder. Bu rahatsızlıktan elektronk sigara ile kurtulursunuz. Çünkü elektronik sigara kokmaz. Kakuya yol açabilecek herhangi bir madde bulunmaz. Böylece yaşamınızda  koku konforunu yakalamış olursunuz.

 

Elektronik sigara her yerde şarj olur.

Bu aslında elektronik sigaranın her yerde kullanılması için sadece kendisin yeterli olduğunu  anlatmak için kurulmuş bir cümle idi. Sigara zahmetlidir. Her gün almak zorundasınız. Yanınızda ateş bulundurmak zorundasınız. Her gün çakmak kaybedilir çakmak alınmalıdır. Bunun gibi bir çok sıkıntıya gerek kalmaz. Elektronik sigaranın  düğmesine basın ve kulanın. Bu konforu sigara zevkini bırakmadan yakalayabilirsiniz.

 

Elektronik sigara zehirli gaz yaymaz.

Elektronik sigara içerisinde zehirli gaz bulunamamaktadır. Bitkisel gliserin, nikotin ve su bulunan elektronik sigarada zehir solumazsınız. Sigara dumanında tespit edilen yüzlerce zehirli gazı solumaktan kurtulunca konforlu bir nefes alma ile hayatınız daha konforlu ilerler.

Elektronik sigara hayatınızda bir çok konforu sağlarken asıl konforu sağlıkta görürsünüz. Yemeklerin tadını daha iyi alır, daha iyi koklarsınız. Çünkü sigarayı bırakınca kaybettiklerinizi geri kazanırsınız. Bu sırada da keyfiniz de bozulmamış olur. Bütün bunların yanında ekonomik olarak yılda 2500 liraya kadar tasarruf yapmanıza olanak verir.

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA RAHATLIĞI Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/11/elektronik-sigara-rahatligi/

No comments:

Post a Comment