Wednesday 1 February 2017

Elektronik sigara nasıl seçilir.

 Elektronik sigara nasıl seçilir.

Elektronik sigara – sigara içme sürecini taklit etmek için tasarlanmış bir cihaz. Dışarıda geleneksel bir sigara benzer.

Yapay sigara, nikotin konsantrasyonu ile tanımlanabilen buhar üretir. Sigara içicisi “duman” ı solumaktadır. Vücut, aynı zamanda, nikotini tanıdık bir şekilde alır – Sıkarak.

 Temel bileşenler ve çalışma prensibi

Elektronik bir sigara nasıl seçilir? Birincisi, bileşen parçalarına aşina olmalısınız. Bunlardan ilki, elektrik tedarik etmek için gerekli olan cihazdır. Bu batarya.İkinci kısım avtomayzera – buhar üretir. Üçüncü cihaz (Kartuş) sıvı temini için tasarlanmıştır. Avtomayzer’e girer.

Elektronik sigara – sigara içme sürecini taklit etmek için tasarlanmış bir cihaz. Dışarıda geleneksel bir sigara benzer.

Yapay sigara, nikotin konsantrasyonu ile tanımlanabilen buhar üretir. Sigara içicisi “duman” ı solumaktadır. Vücut, aynı zamanda, nikotini tanıdık bir şekilde alır – Sıkarak.

 Temel bileşenler ve çalışma prensibi

Elektronik bir sigara nasıl seçilir? Birincisi, bileşen parçalarına aşina olmalısınız. Bunlardan ilki, elektrik tedarik etmek için gerekli olan cihazdır. Bu batarya.İkinci kısım avtomayzera – buhar üretir. Üçüncü cihaz (Kartuş) sıvı temini için tasarlanmıştır. Avtomayzer’e gire

Cihaz, tütünün ve sıvı kartuşunun filtreye benzediği bir analoğudur.Avtomayzer iki parçayı birbirine bağlar, ancak tasarlanmıştır

Böylece elektronik sigara içenlerin gözlerinden gizlenir.

Sıvı, propilen glikol, gliserin ve nikotin sıvısından oluşan bir çift oluşturulur. Bir lezzet bileşimine eklenir.

Elektronik sigaranın Faydaları

Elektronik sigara satın almak isteyenler için önemli soru ‘zararlı mı değil bu cihazları mı? “Evet, içlerinde bulunan sıvı bileşimi yararlı olamaz. Ancak, elektronik sigara buharlaşması sırasında oluşan zararlı bileşenlerin toplam miktarı, klasik eşinin dumandan çok daha düşüktür. ES sigara içmeye başlayan biri, Olumlu etkilerin ağırlığını hissetmek.Öncelikle, ağızdan ve ellerden dumanı kokuyordu. Ayrıca genel sağlık durumunu iyileştiriyor. Nefes almak daha kolay, nefes darlığı ve daha lezzetli yiyecek tadı. E-sigaranın diğer bir yararı ise Bunun yasaklandığı yerlerde sigara içme olasılığı vardır, çünkü hiçbir şey kokmamaktadır ve ışıkları yoktur.

2009 yılında Boston Halk Sağlığı Üniversitesi, elektronik sigarayı inceledi. Bu cihazlar sağlam ya da değil mi? Karar netleşti. Sıvı elektronik sigara, klasik ilaçlardan çok daha az kanserojen madde (1000 kat daha fazla) içeriyor.

Elektronik sigara  tehlikeli mi?

Elektronik sigara bir inhalerdir. İçerdiği sıvı maddenin solunumunu kolaylaştıran mikroakümülatördür. Bu süreç gerçek bir tütünün tütününü taklit eder. Gerçek tadı sansasyon yaratır ve akran eder. Klasik sigaranın güvenli bir şekilde değiştirilmesi hakkında konuşabilir miydiniz? ES sertifikasyonundaki geleneksel muadillerinin aksine, zorunlu olmamasına gerek yoktur. Bunun yerine, zararlı maddelerin elektronik cihazının sıvı içeriğini içeren sıkı kurallar mevcut değildir.

ES’in riskleri ve yararları konusunda doktorlar ve uzmanlar arasında görüş birliği bulunmamaktadır. Elektronik sigaraların gözden geçirilmesi, bazıları olumlu görüş bildirmesi, sigarayı bırakmak isteyenler için etkili bir araç olduğuna dikkat çekmektedir. Diğerleri aşırılık hakkında konuşmaktadır. Sıvı haldeki zararlı maddelerin güvenli seviyeleri.

Olumsuz puanlar

Elektronik sigaraya zarar veren şey psikolojik bir alışkanlıktır. Düzenli sigara içmek yasaktır, adam ES’e ulaşır. Para harcamakla dolu belirli bir itme gücü üretmiştir. Dahası, kullanıcı reklamı yapılan tam güvenlik şartlarını dikkate alır Cihazı kullanabilir ve sigara süresini artırabilir. Dişlerde e maddeleri ile yürümek alışkanlığının ortaya çıkması ile doludur. Bir diğer önemli nokta, elektronik sigaraların sağlığa zarar vermediğinin üretici tarafından yapılan açıklamadır. Bununla birlikte, DSÖ’nün bu konudaki hassas araştırmaları henüz geçirmemektedir. Başka bir deyişle, ne bu bilgileri teyit edip ne de inkar ederseniz, kimse bunu yapamaz.

Akılda tutulması gereken nokta, sigara içmenin yasak olduğu yerlerde e-sigara kullanma olasılığına rağmen suni duman üçüncü tarafların tahriş olmasına neden olabilir.

Kullanıcıları

Elektronik sigara kullanıp kullanmamak istersiniz? Bu cihazların kullanıcı incelemeleri çoğu durumda ES’nin sigara içenlere alışkanlık vazgeçmesine yardımcı olduğunu söylüyorlar. Belki de elektronik sigaraların bu cihazlarda gördüğü zararlı, yaygın tütün şirketleri olduğu yönündeki söylentileri, ana rakipleri .

Satın alırken nelere dikkat etmelisiniz

Bir elektronik sigara nasıl seçilir? Üretilen cihazlar birbirinden farklıdır. Bu nedenle, satın almadan önce size en uygun modele karar vermeniz gerekir.

Çok miktarda buhar üretebilen bazı elektronik sigara türleri vardır. Üretilen cihazlar bir kez yeterince üç gün şarj edilir. Elektronik sigara seçiminde büyük bir sorumluluk üstlenilmesinin nedeni budur. Eğlenmek ve yeterince uzun süre hizmet etmek.

Satın almadan önce, AT’nin güçlü ve hafif ayrıldığına dikkat etmelisiniz. Çikolata ve nane içermeyen kimseler. Elektro sigara – kartuşlarda veya kartomizerlerde bulunan buharlaştırılmış bir cihaz. Bu bileşenler herhangi birinde değiştirilebilir. Ve cihaz böylece değişmeden kalır.

Bir elektronik sigara nasıl seçilir? Kullanıcı incelemeleri, bir dizi eylem gözlemlemenizi önerir. Birincisi, sigara içen kişinin günlük miktarını belirlemek önemlidir. Bu verilerin temelinde, elektronik cihazın uygun modelini seçmek daha kolay olacaktır Bu, bu cihazları uygulayan web sitelerinde bulunan özel bir hizmete yardımcı olacaktır. Bu, “Sigara’ini bulun” bağlantısının altında bulunabilir. Bir sonraki adım, sıvının kompozisyonunu ve gerekli hacmi belirlemektir.

Sonra kullanılacak cihaz seçeneklerinin türünü belirlemeniz gerekir. Kartuşun çalıştıktan sonra imha edildiği tek kullanımlık elektronik sigara olabilir. Yeniden yakıt ikmali yapabilen birkaç cihaz vardır. Yalnızca atık kartuşları gelir.Developed ve seçenekler Bu tür elektronik sigaralar, tek kullanımlık kartomizer sağlarken birkaç kez yakıt ikmali yapabilirler.

Sonraki adım, hangi EC satın almak için karar kişi, kale sıvısı seçmektir.Nasıl yapmak? İçinde bulunan nikotin miktarı sigara paketleme okuyun.Bu rakam 20 ile çarpılmalıdır. Sonuç değer Bir elektronik cihazda en iyi kullanılan sıvının kalesine tekabül edecektir.

Kartuş

Elektronik  sigara nasıl seçilir? Uygun modeli belirledikten sonra sarf malzemelerine dikkat etmelidir. ES seçiminde önemli bir husus kartuşun kalesinin yanı sıra lezzetini ve rengini belirlemektir. Bu, ürünün tercihlerine bağlıdır. Bu nedenle istenilen mukavemet ile kartuş satışı gerçekleşir. Ardından arzu edilen değere yakın bir değere sahip olmanız gerekir.

Kartuşu sarf malzemesidir.Aynı zamanda, sık değiştirmeyi gerektirir. Elektronik sigara modelini seçerken kartuştan daha hantal olduğunu hatırlamaya değer, bu yüzden daha uzun süre yeterli olacaktır.

Klasik Elektrikli modeller, on beş veya yirmi adet konvansiyonel mukabiline karşılık gelen sarf malzemeleri verileriyle donatılmıştır. Daha küçük parçalar beş veya altı sigaraya karşılık gelir.

Atomizer

Elektronik sigara satın almak isteyenler için ne gibi öneriler var? Doğru modeli seçmek için nasıl yapmak için bunu yapmak güç avtomayzera’ya bakmaktır. Bu bölüm buhar oluşumundan sorumludur. Daha kalınsa, daha popüler model Güçlü ve dolayısıyla büyük bir avtomayzer olan model, uzun süre hizmet edebilme yeteneği hakkında konuşacaktır. Konvansiyonel bir buhar jeneratörü modelinin de çok görev yapması gerekir. Sadece aşırı ısınmayı önlemeniz gerekir. .

Ortalama avtomayzer, altıncı gün içinde, miktarı günde 10 adet normal sigaraya eşitse işletildi.

Elektronik sigara likit

Elektronik sigara nasıl seçilir, sahiplerine zevk verirler? Bunu yapmak için, sıvı bileşimini belirleyin. Buraya gitmek, istenen kartuşun veya kartomizerin tanımında olduğu gibi aynıdır. Bir marka, hacim, Ve flakon sarf malzemeleri. Bir sıvı seçerken dikkate alınması gereken en önemli şey – içinde nikotin içeriği.

Pil

Elektronik sigaraın bu kısmı elektrik tedarik etmek için kullanılır. Bu olası otomatik ve manuel pil türü. Bunlardan birincisi, “sıkma” esnasında LED ışıklarıyla donatılmıştır ve yanan tütünü taklit eder. Otomatik tip pilin bir çipi vardır Bir basınç sensörü. Sıkıştırarak LED tetiklenir ve avtomayzer enerjiye geçer.

Manuel pil aynı zamanda bir yanan tütün simüle bir LED vardır.Ama cihazın bu tür çip bir düğme ile donatılmıştır.It LED açmak ve avtomayzer gerilim gönderin.ESS manuel akü kullanarak, basın gerekir Sıkıştırmanın başındaki düğmeyi ve sonunda serbest bırakın.

Satın alma amacınız elektronik bir sigara ise nasıl bir model kullanmak daha uygun seçilebilir? Birçok yeni başlayanlar manuel akünün uygunsuz olduğuna inanıyor.Ancak bu görüş hatalı. Otomatik olarak olduğundan daha güvenilir olan manuel akü ile kontrol edebilirsiniz. Gecikme süresi. Ona göre daha uygun bir temizleme işlemi avtomayzera.Ayrıca, manuel aküyü etkinleştiren düğme, pürüzsüz bir yüzeyi olan sigarayı bırakmaz.

Elektronik Sigaralar Joyetech

Bu cihazlar, sigara içenler tarafından sunulan en iyi ürünler arasındadır. Ego – elektronik sigaralar, sizi tüm duyguları deneyimlemenizi sağlar. Bu ürünlerin tasarımı zerafetin ve tarzın simgesidir. AT modeli her zamanki puroyu stilize eder. Klasik rengi Herhangi bir elektronik cihaz aksesuarları ve elbiselerle birleşebilir. Elektronik elektronik sigaranın Ego, erkekler ve Beyaz – kadın tercih eğilimindedir.

Bu modellerin görünüşleri ince eşyalarının türüne göre farklılık göstermektedir. Sigaraların Ego büyüklüğündedir. Uzunluğu 118-127 milimetreye ulaşmaktadır. 14-15 mm. çapında – Ancak, bu ürün eksikliği değildir. Etkileyici boyutta elektronik sigara Ego, muhteşem tüketici özelliklerini korur.Öncelikle, bu geniş kapasiteli dahili batarya ve doymuş buharı veren güçlü avtomayzery. Bir şarj üç yüz puf için yeterlidir.Başka bir deyişle, gün boyunca kullanıcı, endişelenme Bu tür sigaraların dahil edilmesi, manuel olarak gerçekleştirilir. Bunu yapmak için ünitede bulunan düğmeyi kullanın. Sigaralar, ek bileşenlerle satılır. Bu sigaralar, sigarayı bırakma işlemine son vermeye izin vermeyecek şekilde adlandırılır. Sigara, güç kaynağından veya USB bağlantı noktalarından şarj edilirken.

Sigara içenler için cihazlar Şirket Joyetech

Günümüzde önde gelen elektronik sigara üreticisi olan Çinli firma, 2007 yılında kuruldu. Varolduğu yıllar boyunca benzersiz çözümlerin temelini oluşturan istikrarlı ve istikrarlı bir gelişme dinamikleri ile yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesi ve tanıtılması.

Günümüzde Joyetech elektronik sigara kalitesinin bir ölçütüdür ve dünya çapında tanınmaktadır. Şirket, hedef kitlenin beklentilerini asla kandırmayan yeni cihaz modelleri geliştirmektedir.

Cihaz, tütünün ve sıvı kartuşunun filtreye benzediği bir analoğudur.Avtomayzer iki parçayı birbirine bağlar, ancak tasarlanmıştır

Böylece elektronik sigara içenlerin gözlerinden gizlenir.

Sıvı, propilen glikol, gliserin ve nikotin sıvısından oluşan bir çift oluşturulur. Bir lezzet bileşimine eklenir.

Elektronik bir sigara nasıl seçilir? Uygun modeli belirledikten sonra sarf malzemelerine dikkat etmelidir. ES seçiminde önemli bir husus kartuşun kalesinin yanı sıra lezzetini ve rengini belirlemektir. Bu, ürünün tercihlerine bağlıdır. Bu nedenle istenilen mukavemet ile kartuş satışı gerçekleşir. Ardından arzu edilen değere yakın bir değere sahip olmanız gerekir.

Kartuşu sarf malzemesidir.Aynı zamanda, sık değiştirmeyi gerektirir. Elektronik sigara modelini seçerken kartuştan daha hantal olduğunu hatırlamaya değer, bu yüzden daha uzun süre yeterli olacaktır.

Klasik Elektrikli modeller, on beş veya yirmi adet konvansiyonel mukabiline karşılık gelen sarf malzemeleri verileriyle donatılmıştır. Daha küçük parçalar beş veya altı sigaraya karşılık gelir.

 

Sonrası Elektronik sigara nasıl seçilir. Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/02/01/elektronik-sigara-nasil-secilir/

No comments:

Post a Comment