Saturday 7 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

elektronik sigara kullanmayı düşünüyorsunuz ancak kafanızda herkes gibi bazı sorular oluşuyor olabilir. Bunlara bu yazımızda göz atalım.

Sağlığa olan etkisi nedir?

Sigaradan daha zararlı olmadığı kesin olmakla birlikte bir yararı olduğunu söylemek doğru olmaz. Bu konuya şöyle bir açıdan bakalım. Elektronik sigara kullandığınız için sigara içmezsiniz. Sigaranın sağlığa olan tüm etkilerinden korunmuş olursunuz. Sağlığa olan etkisini anlamak için elektronik sigaranın çalışma prensibine de bakmak lazım. İçinde bitkisel gliserin, nikotin ve su bulunur ve bu sıvı buharlaştırıldığı için yeni bir madde oluşmaz. sigarada zaten zararlı olan maddeler yandığı zaman kimyasal tepkimelerle zehirli yüzlerce gaz oluşur. Esigara ile buharlaşma gerçekleştiği için kimyasal olay gerçekleşmez.

Elektronik sigara nasıl kullanılır?

Bir çok marka ve model olmasına karşın elektronik sigara kullanımı hemen hemen hepsinde benzerdir. cihazı temin ettikten sonra coil yani iç atomizer ve likit sıvısını koyup hazır hale geldiği zaman düğmesine basıp sigara gibi içebilirsiniz. Kolay kullanıma sahip olan esigara içmek sigara içmekte daha kolaydır.

Cihaz Kurulumu için ne tür bilgiler gerekli?

Cihaz kurulumu çok kolay olan elektronik sigara setlerini web sitemizden temin edebilirsiniz. Kabaca alacağınız cihazın parçalarını doğru takmayı bilmeniz yeterlidir. parçaları takmak için doğru yerleştirip çevirmeniz yeterli olacaktır. Bunun dışında çalışma modlarını bilmeniz gerekir. bunun için butona ard arda 3 defa bastıktan sonra + ve – tuşları ile ilerleyerek ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Likit seçimi nasıl olmalı?

joyetech likit çeşitlerinde sevdiğiniz aromaya göre seçebilirsiniz. bunun yanında nikotin oranlarından size uygun olanını seçmelisiniz. Nikotinsiz likit seçeneği mevcuttur. likit kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar var. Öncelikle likit kullanımını sigara içim zevkinizin aynısı veya daha fazlasına göre değerlendirmelisiniz. Günlük kullandığınız miktarı koymalı ve uzun süre cihazda tutmamalısınız. Likit sıvı alındığında sağlığınız için tehdit oluşturabilir. Son olarak çocukların ulaşamadıkları yerlerde bulundurmalısınız. Joyetech likitlerinde kapağı açmak için bastırıp çevirmeniz gerekir. Bu çocuk koruma kilidinden dolayıdır.

Hangi sıklıkla kullanımalı?

Sigara içme sıklığınıza bağlı olarak değişir ancak böyle bir kullanım sıklığı düşünmenize gerek yoktur. çünkü sigara içme isteği uyandığında elektronik sigaranızı içebilirsiniz. elektronik sigara rahatsız edici bir yanı olmadığı için istediğiniz kadar içebilirsiniz.

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/07/4740/

No comments:

Post a Comment