Tuesday 17 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA KISA TANITIMLAR

Joyetech elektronik sigara çeşitleri hem görsel zevkinize ve uyumunuza hem de sigara içim zevkinize göre tasarlanmıştır. Bu tasarımlar size sigarayı aratmayıp sigarayı bırakmanız için en ufak detaylar bile düşünülmüştür. Bu kadar çeşitlilik kafanızı karıştırabilir ancak hepsinin temel mantığı aynıdır. Start kit dediğimiz serilerin dışında mod ayarlamaları ve mantığı çok benzerdir. Şimdi modelleri yakından tanıyalım.

EGO AIO

Başlangıç olarak kurgulanan bu seri; pratik kullanımı ve performansı ile dikkati çekiyor. Bu seride;

eGo AIO Box, eGo AIO Pro, eGo AIO Pro C, eGo AIO, eGo AIO D22 XL, eGo AIO D16 ve Go AIO D22 modelleri bulunmaktadır. Bu modellerden en popüler olanı;  eGo AIO  modelidir. Tak-Kullan mantığında olan bu model kullanımı pratik ve performansı ortalama sigara içen birisi için idealdir.
eGo AIO BoxeGo AIO ProeGo AIO Pro CeGo AIO eGo AIO D22 XLeGo AIO D16

eVic VTC

Daha çok performans isteyenler için tasarlanmış ve içim modları ile çok çeşitli içim zevki yakalayabilirsiniz. Bu elektronik sigara serisinde; eVic Primo with UNIMAX 25, eVic AIO, eVic VTC Dual & ULTIMO, eVic VTwo Mini & CUBIS Pro, eVic VTC Mini with CUBIS, eVic VTC Mini with TRON, eVic-VTC Mini(Full Kit) modelleri bulunmaktadır. Bu seride en çok tercih edilen eVic VTwo Mini & CUBIS Pro (yazar olarak favorimdir) modelidir. 

eVic Primo with UNIMAX 25eVic AIOeVic VTC Dual with ULTIMOeVic VTwo Mini & CUBIS ProeVic VTC Mini with CUBISeVic-VTC Mini with TRON

eGrip

Performansı ikiye katlayabilen, atomizer esnekliği sağlayabilen bu seri en çılgın serilerden biridir. Görüntüsü estetik olmasının yanında bir çok özelliği ile egrip sigarayı bırakmanızda en önemli yardımcınız olacaktır. Bu elektronik sigara serisinde; eGrip II Light, eGrip II, eGrip VT, eGrip OLED-CL, eGrip OLED CS Version ve eGrip modelleri bulunmaktadır. eGrip ek aparatı sayesinde tümleşik olan atomizer yerine daha profesyonel bir atomizer takmanızı sağlar.

egrip-II-Light150egrip-II-Kitegrip_04egrip_03egrip_02egrip_01

 

Cuboid

Tek başına canavar gibi cihazdır. İki batarya ile çalışması onun ne kadar güçlü olduğunu hissettiriyor. Cuboıd elektronik sigaraya dokununca bile gücü, perfomansı, tasarımı ve daha bir çok özelliği hissedebilirsiniz. Elektronik sigaranızdan güç ve Cuboid olmalı. Cuboid serisinde; Cuboid 200, Cuboid Mini Kit ve Cuboid modelleri bulunmaktadır.

Cuboid200Cuboid-Mini-KitCuboid

“Joyetech elektronik sigaralar modelleri teknolojinin tüm imkanları ile tasarlandı ve sigarayı bırakmak için en uygun yardımcınız olması için çalışıldı.”

 

 

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA KISA TANITIMLAR Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/17/elektronik-sigara-kisa-tanitimlar/

2 comments:

  1. The content generated would have to suit the needs of all the parties concerned. 🔑 sigaretta elettronica

    ReplyDelete
  2. We both know that vape juice is a necessary part in the electronic cigarette. There are many e-juice like buy brain freeze e-juice you need to try. Our online shop has different types e-juice like buy I Love Salts Strawberry Candy E-juice waiting for your coming.

    ReplyDelete