Sunday 15 January 2017

NEDEN ELEKTRONİK SİGARA

elektronik sigara; bitkisel gliserin, nikotin ve su bulunan likit denilen sıvıyı buharlaştırarak çalışır. bu çalışma ile sigaradan beklentimiz olan nikotini almış ve sigara içmeye gerek kalmamıştır. Aslında bu makaleye neden sigara ismini vermek daha doğru olurdu. çünkü sigarayı uzun yıllar kullanan insanlar sigaranın onlara bir kazanım getirisinde bulunmamıştır.

  1. Neden: Sağlık. Bu konu öyle bir konu olmasına rağmen insanların hep önemsemediği konu haline gelmiştir sigara konusunda. çünkü zaten sigaranın sağlığa olan zararını bildiğimiz için onu konuşmaya gerek yok gibi bir algı oluşturmuştur ancak oluşan algının karşılığında sağlık var. Sanki her gün yeni bir vücut alabiliyormuş gibi zarar görürse değiştiririm gibi davranılıyor. Sigara insanı yavaş öldürüyor üstelik bunu biliyoruz. Buna rağmen sigara içerek sağlığımızı inanılmaz tehlikelere attığımızın farkında olacak sigara içmeye devam ediliyor. Peki soruyorum şimdi, neden sigara? Cevaplarınız keyfim, zevkim veya stres gibi unsurlar olacaktır. İşte elektronik sigara size sigaranın keyfini zararlarından arındırılmış bir şekilde sigara keyfinizi sağlıyor. Elektronik sigara ile buhar aldığınız için sigaradaki tüm zehirli gazlar vücudunuza girip sağlığınızı tehlikeye sokmaz.
  2. Neden: Para. Her gün sigaraya verilen paranın hesabını içenler gayet iyi bilirler. Bunun yerine neler yapabileceklerini de iyi bilirler. Bile bile devam etmek sigara kullanmayan birisine garip gelebilir ancak sigara içenler gayet iyi anlar. Bunu anlayan bir web sitesi olarak, sigaraya vereceğiniz paranın bir aylık karşılığı ile elektronik sigara alabiliyorsunuz. üstelik diğer aylarda sadece likit sıvısını almanız gerekiyor ki bu da 40-50 lira civarındadır. Bu miktarı sokağa atmak yerine kendiniz için kullanabilirsiniz.
  3. Neden: Koku. Sigara içtikten sonra üzerinize sinen o pis kokuyu hepimiz biliriz. İğrenç koku üzerinize siner ve bütün gün üzerinizden gitmez.  Ağzınızdan gelen kokuyu hiç konuşmayalım bile. Elektronik sigara kullandığınızda koku sinmez. çünkü elektronik sigara buhardır ve buhar kokmayan bir madde olduğu için elektronik sigara ile kokusuz bir yaşam sürebilirsiniz.

Siz de elektronik sigaranın yukarıdaki öne çıkan nedenleri üzerine düşündüğünüzde elektronik sigara kullanarak sigarayı bırakıp, sigara zevkini bırakmazsınız. Hem zevkinizden geri kalmaz hem de sigaranın kötü ve zararlı bir çok etkerinden kurtarırsınız.

Sonrası NEDEN ELEKTRONİK SİGARA Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/15/neden-elektronik-sigara/

No comments:

Post a Comment