Sunday 15 January 2017

JOYETECH ELEKTRONİK SİGARA GÜVENLİĞİ

Elektronik sigara konusu bir ortamda açıldığında mutlaka birisi çıkıp ” Elektronik sigaralar patlıyormuş.” der ve bu harika cihaz hakkında doğru bilinçlenmeyi engeller. Bu konu sık sık gündeme geldiği için bu konuyu biraz ayrıntılı şekilde ele alalım ve Joyetech bu konu hakkında nasıl bir çalışma yaptığını anlatalım.

Elektronik sigaranın patlaması olayı amerika’da yaşanmış bir olaydır. Elektronik sigara patlamaz aslında. patlayan elektronik sigaranın bataryasıdır. cep telefonlarında da aynı haber ve olaylar yaşanmıştır. patlamanın sebebi bataryada aşırı akım geçmesi ile bataryanın içindeki asit hücreleri duvarları aşındırıp tepkimeye girmesi ile olur. yüksek akım zamanla ısıya dönüşür ve bu ısı pilin zarar görüp patlamasını sağlar. Yaşanan elektronik cihaz patlamalarının sebebi budur.

Joyetech elektronik sigaranın güvenliğin sağlamak için özel bir caba harcamıştır. patlamaya fazla akım geçmesi sebebiyet verdiği için joeyetch iki tane akıllı terminal ile akım şiddetini ve miktarını kontrol eder. tehlikeli durumda terminaller devreye girer ve cihazın faaliyetlerini inaktif yani çalışamaz hale getirir. iki terminal olmasının sebebi biri çalışırken diğerinin yedek olmasıdır. aşağıdaki görselde terminalleri görebilirsiniz. Bu terminaller cihazın elektrik kaynaklı sorunları çözmesi için özel üretilmiştir. Böylece güvenle elektronik sigaranızı kullanabilirsiniz.

Bunun yanında cihazlarda kullandığınız batarya da güvenliğe etkilidir. Orijinal batarya kullanmanız güvenliğinizi tehlikeye atmaz. Batarya güvenilir olduktan sonra Joyetech kontrol terminalleri ile elektronik sigara güvenli bir şekilde kullanılmaya devam eder. Böylece sigaradan kurtulur ve elektronik sigaranın bir çok faydalarından yararlanırsınız.

www.joyetech.web.tr olarak güvenliğiniz bizim için önceliktir. Bu konuda Joyetech gerekli önlemleri almış ve test aşamalarının tamamını geçmiştir. Joyetech elektronik sigaralar ile güvenli bir e sigara deneyimi yaşayabilirsiniz. Tütün artık hayatınızı zehir etmesin. Çünkü tütün yakmak zehir yayar ve sadece içene değil etraftaki herkesi zehirleyecek potansiyele sahiptir. Tütün yıllarca sigara şirketlerinin insanları zehirleyip para kazanma kaynağının aracı oldu. Elektronik sigara ile tütün içindeki yüzlerce zehirli gaza maruz kalmazsınız. Çünkü soluduğunuz şey; bitkisel gliserin, nikotin ve sudan oluşan buhardır. Üstelik buhar ve zehirli gaz bulunmadığı için etrafınızda içtiğinizden zarar gören olmaz. Böylece sigara içmek istediğiniz yerde içebilir ve tütüne muhtaç kalmazsınız.

Sonrası JOYETECH ELEKTRONİK SİGARA GÜVENLİĞİ Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/15/joyetech-elektronik-sigara-guvenligi/

No comments:

Post a Comment