Saturday 21 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA İÇİN 4 NEDEN

Aslında elektronik sigarayı bırakmak için 5 nedeni anlatmayacağım. Sigarayı bıraktığınızda başınıza gelebilecek 4 güzel şeyden bahsedeceğim. Sigarayı bırakmanızı elektronik sigara sağlayabileceğinden bu güzel şeyleri elektronik sigara ile elde edebilirsiniz. Sözü uzatmıyorum ve hemen başlıyorum.

  1. Sağlık

Sigarayı bırakınca akciğer yüzlerce zehirli gazlara maruz kalmayacak. bununla birlikte nefes alma normal düzeye gelecek. vücuttaki atık maddeler temizlenecek ve yerine yenisi gelmeyecek. bunun yanında şu soru akla gelebilir; elektronik sigara ile duman çekiliyor? elektronik sigarada çekilen duman değil buhardır. buharı oluşturan sıvı içerisinde bitkisel gliserin, sıvı nikotin ve su bulunmaktadır. bunun yanında  buhar ile tütün dumanı arasında önemli bir fark bulunmaktadır. tütün dumanı yanarak oluşur. yanarak oluşması onun tehlike boyutunu arttırır. çünkü yanma kimyasal bir reaksiyondur ve sonuçları maddelerin yapıları bozulup doğada var olmayan ve insan sağlığı için son derece tehlikeli maddelere dönüşür. buna karşın buharlaşma fiziksel bir olaydır ve dolayısı ile içindeki maddelerin yapısı bozulmaz. bozulmadığı için sağlığı tehdit eden bir durum oluşmaz. Elektronik sigara ile sigarayı bırakın, sigarayı bıraktığınız için sağlığınıza kavuşun.

2. Tat Alma Duyusu

Sigara içinde katran ve bir çok ağza ve özellikle dil üzerinde bir tabaka oluşmasına yol açar. Bu tabaka tat almanızı zamanla engellemeye başlar. farkına varmadan tat alma duyunuz yok olduğundan sorun olarak algılanmaz. halbuki yemeklerin tadı aslında daha lezzetli bunu sigarayı bırakanların hepsinde fark edilen bir gerçektir.

3. Koku alma duyusu

sigara ile burnunuz sürekli kötü bir kokuya maruz kalır. burnun özelliği ise bu kokuya alışmasıdır. bir süre aslında koku yok algısı verir. çünkü beyini sürekli kötü kötü koku algısı ile meşgul edemez. beyin o duruma alışması gerektiği protokolünü devreye sokar. bunun yanında güzel kokuları da burun tabakasında oluşan katran engeller. sigarayı bırakınca kokuların daha güzel koktuğunu anlayacaksınız.

 

4. her gün para vermeyin

sigaraya her gün para veriyorsunuz. eskiden sigara günlük bakınca az aylık bakınca çok görünürdü ve yıllık bakınca tablo iyice kabarırdı. şimdi günlük sigara parası bile çok ciddi bir para. Öyle ki bir hafta içmediğin zaman o hafta muhteşem bir yemek yiye biliyorsun. Ya da bir hafta sigara içmeyip harika bir ayakkabı alabiliyorsun.  bunları bir aylık sigara parasına aldığınız elektronik sigara ile yapabilirsiniz.

 

Elektronik sigaranızı www.joyetech.web.tr  ile güvenle alıp bu güzel olayları yaşayabilirsiniz.

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA İÇİN 4 NEDEN Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/21/elektronik-sigara-icin-4/

No comments:

Post a Comment