Tuesday 10 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Elektronik sigara kullanmaya karar verdiyseniz ve bir elektronik sigara satın aldıysanız bilmeniz gereken birkaç detay var. Kullanıma dikkat ederek elektronik sigaranızı daha sağlıklı ve uzun süre kullanırsınız.
Öncelikle cihazınız  tipi ne olursa olsun ilk kullanımdan önce kullanım kılavuzunu inceleyin.

Bütün elektronik sigaralar benzer prensipte çalışır. Atomizer kısmında col ve likit takı bulunur. Coil cihazlarda ayrı gelir. Bunu takmadan önce coil üzerine bir veya iki damla likit damlatın. Bunu yapmanızın sebebi; coil içerisinde elyaf pamuk bulunmakta eğer bu pamuk ıslanmadan kullanılırsa yanar ve coil kullanılamaz hale gelir.

Sonrasında coil takıldıktan sonra likit tankına belirtilen seviyeye kadar likit doldurun. Fazla likit doldurumu likitin taşmasına sebep olur. Ayrıca günlük kullanımınızı takip edip günlük kullanım yapacağınız kadar likit koymanız yararlı olacaktır. Gün içerisinde kullandıktan sonra gece cihazın likit tankını boşaltmanız da cihaz ömrü açısından önemlidir.

Joyetech elektronik sigara pro modellerinde evic, cuboıd ve e grıp modellerinde güç ayarları vardır. All-in-one modellerinde herhangi bir ayarlama yapmadan düğmesine basıp kullanabilirsiniz.

Diğer modellerde ise başlangıç ayarları önemlidir. Özellikle Coil üzerinde yazılı power aralığının alt seviyelerinde başlayınız. Genel kanı 15 watt ile başlanılması konusunda ancak coil üzerindeki power aralığı kesin değerlerdir.

İlk kullanımda kurulumu yaptıktan 20 dakika sonra kullanmaya başlamaya özen gösterin. Çünkü coil ile likit arasında sıvı alış verişi dengelenmeden kullanım söz konusu olduğunda coilin yanma durumu, likit sıçratma gibi durumlara maruz kalabilirsiniz.

 

 

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/11/4760/

No comments:

Post a Comment