Wednesday 25 January 2017

JOYETECH ELEKTRONİK SİGARA SIRADIŞI TASARIM

Elektronik sigara, sigara bırakmada en büyük yardımcı. Elektronik sigaraların tasarımı konusunda Joyetech sıra dışı görünmeye devam ediyor. öncelikle görselliğin neden önemli olduğundan bahsedelim. Biz yaşamımızda sürekli farklı ortamlarda bulunuyoruz. okulda, iş yerinde, kafe’de, restorant’ta ve buna benzer bir çok yerde. taşıdığınız cihazın görüntüsü sizin bulunduğunuz ortamlarda absürt durmamalı. çünkü sigarayı bırakmak için kullandığınız cihaz size sigarayı aratmasın. böylelikle çalışmalarını, sohbetlerinizi ve seyahatlerin keyfini gözü rahatsız etmeyecek cihazlarla çıkarırsınız.

Joyetech elektronik sigaraların tasarımları en ince detayına kadar düşünülmüş ve profesyonel bir şekilde uygulanmıştır. Çünkü detaylar yüzünden bu zaman kadar sigarayı bırakmada yaşanan sorunlar aşılamadı. joyetech elektronik sigaralar en ince detayına kadar düşünüp sigarayı bırakmanız için tasarlandı. bu detaylardan bazılarından bahsedelim.

Öncelikle elektronik sigarada güvenlik bir ayrıntı değildir ama güvenliğe bir ayrıntı getiren joyetech’tir. Bu ayrıntı akım gücünü kontrol eden terminallerden iki tane konumlandırarak güvenliği üst düzeye çıkarmıştır. eğer ilk terminal sorunlu ise diğeri devreye girecek şekilde tasarlanmamıştır. iki terminal de akımı denetliyor ve uyumsuz durumlarda cihaz çalışmasını engelliyor. bu ayrıntı güvenlikte içimiz rahat bir şekilde elektronik sigara kullanmamızı sağlar.

Bu önemli ayrıntılardan bir diğeri de görsel tasarımlar. görsel tasarımlarda trend sadelik ve estetiktir. ancak ayrıntı bu değil. ayrıntı joyetech elektronik sigaranın elinize tam oturması ve içmek için kullandığınız butonun tam parmağınıza oturması için bir kaç varyasyon kullanıldı. böylece elinizde kaba hissi oluşturmayıp elektronik sigaraya yabancılık çekmezsiniz. yabancılık çekmemeniz ise sigara içme hissinin oluşmasını önler.

Bir diğer ayrıntı da likit tankları ve ağızlık yapısı. Likit tankları insanların ortalama sigara kullanımları baz alınarak yapılan araştırma sonucunda belirlenmiştir ve bunlar her modelde farklılık gösterir. Bu ayrıntı ile birlikte elektronik sigaranın günün en olmadık yerinde bitmez ve keyfiniz yarım kalmaz. bunun yanında ağızlık dışarıdan bakıldığında diğer tüm elektronik sigaralar gibidir ama ayrıntı iç kısımdadır. iç kısımda spirial bir yapı vardır. Bunun sebebi buhar çıkışı sırasında coilde yaşanabilecek sorunlardan olan likit sıçratmasına engel olur.

Bu ve benzeri bir çok ayrıntılar ile birlikte sigarayı elektronik sigara ile bırakabilirsiniz.

Sonrası JOYETECH ELEKTRONİK SİGARA SIRADIŞI TASARIM Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/26/joyetech-elektronik-sigara-siradisi-tasarim/

No comments:

Post a Comment