Saturday 21 January 2017

JOYETECH ELEKTRONİK SİGARA SIVI (LİKİT)

elektronik sigaraların mantığı sigaraları taklit etmektir. böylece beyine otomatik olarak sigara içiliyor sinyali verilir ve böylece sigara içme isteğini bastırmış oluruz. bunu yapabilmesi için dumanı taklit edebilen ve sağlığa zararlı olmayacak gaz buhardır. buharı oluşturan sıvıya likit denir..

Joyetech likit üretimini yoğun ve profesyonel laboratuvar ortamında geliştirip test ettikten sonra üretime geçer. Joyetech likitleri nikotin oranı ile istediğiniz oranda nikotin ile kullanabilirsiniz. bunu içim zevkinize ve nikotin bağımlılık seviyenize göre ayarlayabilirsiniz. nikotin oranı ile buhar ayarı yapmayı unutmayın.. buhar yoğunluğu da sigara içme deneyiminizi etkileyeceği için sizin için hangisi uygun ise onu yapmanız doğru olacaktır. çünkü unutmayın sigarayı bırakmak için onu tamamen taklit edebilmelisiniz. bu da doğru elektronik sigara, doğru buhar ayarı ve doğru likit seçiminde geçiyor. bir çok meyve aromalı olmasının yanında tütün tadını özleyenler için tütün aromalı likitler de joyetech tarafından üretilmektedir. likitlerin aromaları size nargile keyfiniz aratmayacak lezzettedir. aromalar özenle seçilmiş ve özel karışım oranları ile optimum tat almanız için ayarlanmıştır.

likit konusunda dikkatli olunmalıdır. yoğunluk karışım oranı ve hatalı üretimler kaş yaparken göz çıkarmanıza sebep olabilir. bu yüzden likit sıvısını joyetech gibi sektörün lideri ve uzman çalışmalarıyla taktir toplamış firmadan temin etmelisiniz. çünkü likit sıvıları amatör olarak yapılacak bir şey gibi görünse de uzmanların denetiminde yapılması daha sağlıklı olmaz mı? bu yüzden markasından emin olduğunuz likitler ile elektronik sigaranızı kullanabilirsiniz.

Joyetech likitlerinin aromalarının çeşitliliği de firmanın aslında profesyonel çalıştığını gösterir. çünkü ticari olarak bir çeşit üretmek için gereken altyapı ve çalışmaları göz önüne alınca profesyonel likitler ile güvenle kullanabilirsiniz. Joyetec likirlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

  • Joyetech Likit Usa Mix

    Joyetech Likit Kahve

    Joyetech Likit Vanilya

    Joyetech Likit Çilek

    Joyetech Likit CAMEL (Desert)

Sonrası JOYETECH ELEKTRONİK SİGARA SIVI (LİKİT) Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/21/joyetech-elektronik-sigara-sivi-likit/

No comments:

Post a Comment