Sunday 22 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA İLE YENİDEN

Elektronik sigara ile rahat nefes almaya yeniden başlayın.

Sigarayı bıraktığınız zaman nefes alma düzeniniz yerine gelir. bunun sebebi sigaranın zararlı gazlarına maruz kalmaya son verdiğinizden dolayıdır. zifir ve katran gibi bir çok insan sağlığını tehdit ettiği göz önünde olan maddelerden oluşan sigara dumanını artık solumayın. elektronik sigara size yeni bir nefes vadediyor. çünkü elektronik sigara le sadece buhar çekersiniz. bu buharı oluşturan likit sıvısının bileşenleri bitkisel gliserin, nikotin ve su oluşturmaktadır. bunun yanında yanmayı buharlaştığı için kimyasal reaksiyon gibi bir olay olmaz. buhar zaten soluduğumuz havanın içinde bulunmaktadır ve nemli havaya sahip bölgelerde bu hissedilir derecededir. elektronik sigara da buhar ile sigarayı taklit edip sigarayı bırakmanızı sağlamanın yanında rahat nefes almanızı da sağlar.

Elektronik sigara ile yediklerinizin tadına yeniden varın.

Yoğun sigara kullanımı ile her gün azar azar tat alma dokunuz kaybolur. çünkü üzerine yapışan katran gittikçe duyu alma reseptörleri mahfeder. bunun farkına varmanız zor olur çünkü yavaş yavaş olması alışmamız anlamına geliyor. alışınca da sorun yok şeklinde algılanmamıza yol açar. elektronik sigara buharında dilinize ve damağınıza yapışabilecek her hangi bir madde bulunmaz. bu sayede sigara keyfini devam ettirirken tat alma duyunuz geri gelir. sigarayı bırakınca vücuy kendini yenilemeye hemen başlıyor.

Elektronik sigara ile koku almaya yeniden başlayın.

Yıllardır ağır sigara kokusunun getirdiği burnun alışkanlık seviyesi artık rahatsız olmamanıza yol açar. aslında ortam çok kötü kokuyordur ama burun bir süre sonra o kokuya tepki verip ortamı değiştirmediğiniz için zararsız algılayıp artık koku yokmuş şeklinde hissettirir. Bu da koku alma duyunuzda ciddi kayıplara yol açar. sigarayı bırakınca etrafınız kötü kokmaz. çünkü buhardan kötü koku yayılmaz. sigarayı bırakıp elektronik sigara ile devam edip koku almaya yeniden başlayın.

Elektronik sigara ile güzel kokmaya yeniden başlayın.

Burnunuz koku almamasının sebebi etrafınızın ve üzerinize sinen o pis sigara kokusudur. bu koku üzerinizde her zaman iğrenç bir koku halinde sizinle dolaşır. Kıyafetleriniz çok şık olabilir ancak sigara içtikten sonra hep aynı kokar. İstediğiniz parfüm veya benzeri şeyler sigara kokusunu engellemek için her hangi bir snuç vermez. elektronik sigara ile üzeriniz sigara veya her hangi bir kötü kokuya sebebiyet vermez.

Elektronik sigara ile paranızı biriktirmeye yeniden başlayın.

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA İLE YENİDEN Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/23/elektronik-sigara-ile-yeniden/

No comments:

Post a Comment