Tuesday 10 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA KULLANANLAR  NE DEDİ

Sigarayı bırakmaya karar verip elektronik sigara ile yaşamı değişen kullanıcılar çeşitli forum sitelerinde yorumları ile deneyimlerini paylaşmışlar. Tüm kullanıcıların ortak olarak yaşadığı deneyimler var. Örneğin elektronik sigara kullanmaya başlayan herkes  “artık üzerim sigara kokmuyor” demiştir. Çünkü insanların sigaradan sonra farkına vardıkları şeyler hepimizde aynı. Elektronik sigara ile yaşamınızı daha kaliteli ve sevdiklerinizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Şimdi bu ortak görüşlere yakından bakalım.

Kullanıcılar; elektronik sigara kullandıktan sonra hayatlarındaki farklılıkları üç ana başlıkta toplamak mümkün. Bunlar; sağlıktaki değişimler, ekonomik değişim ve sosyal yaşamdaki değişim olmak üzeredir.

Sigara içtikten 20 dakika sonra nikotin vücuttan atılmaya başlar. Bununla birlikte nefes alış verişlerinin değiştiği ve daha rahat nefes aldığını belittiler.  BU şunu göstermektedir. Elektronik sigara ile sigarayı aramıyorsunuz ve zararlarını taşımak zorunda değilsiniz. Sigara dumanındaki yüzlerce sağlığa oldukça tehlikeli gazları vücudunuza almadığınızda sağlığınız değişecek daha enerjik hissedeceksiniz. Sigara akciğer ile birlikte tüm organları saran bir maddedir. Bu sağlığınızı kritik noktalarda kritik zararlar verir. Bunu  elektronik sigara kullanarak önleyebilirsiniz.

Elektronik sigarayı kullananlar aynı değişimde hemfikir. Ayda 250lira cebimizde kalıyor. Bunun anlamak zor değil çünkü eğer sigarayı para vermezseniz ayda 300 lira kalıyor. 50 lirasını likit e verirseniz geriye 250 lira kalıyor.. elektronik sigara alarak ayda 250 liraya istediniz şeyi alabilirsiniz. Bizim tavsiyemiz kendinizi ödüllendirin. Aklınızda kalan kıyafeti sigaradan kurtardığınız para ile alın. Böylece daha mutlu olun veya birikim yapın. Sigaraya verdiğiniz parayı bireysel emeklilik gibi bir fonda biriktirip ileride işinize yarayacak bir miktarı sadece elektronik sigara alarak yapabilirsiniz.

Elektronik sigara kullananlar sosyal yaşamlarının çok geliştiğini söylüyorlar. Çünkü sigara içmedikleri için üzerlerine pis koku sinmiyor veya sigara içilmeyen ortamda sohbet ederken dışarıya sigara içmeye çıkmak gibi sosyal yaşamı bozan bir davranış ortadan kalkıyor. Elektronik sigara ile sosyal yaşantınızda üzerinize pis koku sinmez. Bu da hep temiz kokmanız anlamına gelir. Bu ne adar önemsenmese de aslında bilinçaltında çok önemlidir. Eğer sigara  gibi ağır kokuları bastırmak için kullanılan sakızlar ise olayı daha kötü yapmaktadır. Buna son verebilirsiniz. Çünkü elektronik sigara ağız yapınıza zarar verecek hiçbir madde bulundurmaz.

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA KULLANANLAR  NE DEDİ Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/10/elektronik-sigara-kullananlar-ne-dedi/

No comments:

Post a Comment