Thursday 12 January 2017

ELEKTRONİK SİGARA İLE SADECE SİGARANIN SAĞLIĞINIZA ZARARINDAN KURTARMAZ

Elektronik sigara size sigaranın keyfini yaşatmasının yanında bir çok iyi şeyler getirir hayatınıza. En başta sağlığınızla ilgilidir. Çünkü sigara kullanmayı elektronik sigara kullanırsanız sigaranın sağlığa verdiği zarara uğramazsınız. Sigaranın zararlı gazlarından korunduktan sonra sağlınız hızla değişmeye başlayacaktır. İlk olarak rahat nefes almaya daha sonra tat ve koku duyusunu geri kazanırsınız. Tamamen sigaranın etkilerinin vücuttan atılması uzun sürecektir ancak ne kadar erken başlarsanız iyileşmeye o kadar erken iyileşirsiniz. Elektronik sigaranın sağlığa olan etkileri en önemsenecek kısımdır.

Bunun yanında cebinize olan faydasını es geçmemek gerekir. 10 yıldır sigara içtiğinizi düşünün. Eğer elektronik sigara kullansaydınız maddi kazancınız 25000 lira olacaktı ki bu miktar önemli derece bir miktardır. Bu kadar büyük parayı sigara ile sokağa attığınızı unutmayın. Kendiniz için değilse bile dünyayı göz önünde bulundurduğunuzda bu para ile iyilik meleği bile olabilirsiniz. Elektron sigara ile elde ettiniz parayı nasıl kullanacağınıza dair bir çok örnek yapılabilir anak bunun biliniyor ama uygulanmıyor olması daha önemlidir. Her gün 10  lira küçük görünen bir para olsa da aslında yıllara vurunca ciddi bir miktar yaptığını anlayabiliriz.

Son olarak da elektronik sigara kullanmaya başladıktan sonra küllk gibi kokmayacaksınız. Bu aslında çok önemli bir toplumsal konudur ancak tahammül edildiğinden dolayı sorun olarak algılanma bırakıldı. Aslında öğrenilmiş çaresizlik durumuna giren sigaranın kötü kokusu elektronik sigara ile sona erer. Böylelikle sosyal ortamda sigaranın ağır kokusunu ve bu kokuyu bastırmak için kullandığınız yöntemlere ihtiyacınız kalmayacaktır. Daha aktif sosyal yaşamın ilk kurallarından güzel kokmak çin sigarayı bırakın. Sigara içme zevkinden mahrum kalmak istemiyorsanız elektronik sigara ile hem sigaranın kokusundan kurtulur hem de sigara zevkinizden vazgeçmemiş olursunuz.

Elektronik sigara hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişme geçebilirsiniz. Joeyetech elektronik sigara sektörün lider markasıdır. Çünkü tasarımları ve çalışma prensibi ile kaliteli hammadde yapısı ile dayanıklı ve performanslı bir sigara içim zevki yaşayabilirsiniz. www.joyetech.web.tr olarak elektronik sigaranızı güvenle temin edebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam dileğiyle

 

Sonrası ELEKTRONİK SİGARA İLE SADECE SİGARANIN SAĞLIĞINIZA ZARARINDAN KURTARMAZ Joyetech Elektronik Sigara ilk ortaya çıktı.



source https://www.joyetech.web.tr/2017/01/12/elektronik-sigara-ile-sadece-sigaranin-sagliginiza-zararindan-kurtarmaz/

No comments:

Post a Comment